Over mij

"I don't take pictures, I create Wedding Art"

Klik hier voor mijn portfolio

Rond mijn 11e verjaardag begon ik met fotografie, toen nog met een analoge spiegelreflex. In 1999 kreeg ik mijn eerste digitale camera van 1,3 megapixels. De digitale foto's waren qua resolutie voor die tijd zeer slecht, maar het was wel digitaal en snel te bewerken op de computer. Omdat ik de digitale kwaliteit zo slecht vond bleef ik lekker door schieten met het oude vertrouwde kodak filmrolletje.

Totdat ik in 2005 de eerste Canon 5d digitale full-frame spiegelreflex in handen kreeg. Dit was qua gevoel hetzelfde als mijn oude analoge spiegelreflex. En dit keer was de resolutie van 12,8 megapixels van de digitale camera super. Dit werkte zo verslavend ik wilde deze digitale camera niet meer loslaten.

De afgelopen 21 jaar heb ik zelf alles geleerd over camera-instellingen, lenzen, flitsers, fotobewerkingssoftware door zelfstudie. Ik ben vandaag de dag een leuke, vrolijke, professionele en betaalbare fotograaf met veel leuke opdrachten en trouwreportages door het hele land heen.

Maar al snel kwam ik er achter dat door mijn vele vormen van fotografie mijn portfolio veel te snel groeide voor één website. Trouwerijen fotograferen is zo speciaal en leuk dat verdient gewoon extra en speciale aandacht. Daarom heb ik deze website in het leven geroepen. Speciaal en alleen gericht op trouwrepportages. Overzichtelijker en informatiever voor jullie.

Volg Mij

Op mijn social media kanalen

De meest gestelde vraag aan mij ''Ben je zelf ook getrouwd?''

''Ja zeker'' Zelf ben ik getrouwd met mijn prachtige liefdevolle vrouw, en samen hebben we 2 mooie (boefjes) meiden. kijk en geniet mee van deze kleine fotocollage van onze bruiloft.

Ik vind het zelf fijn dat ik ook getrouwd ben. Daardoor weet ik hoe het voelt om zelf voor de camera te staan en kan ik mij goed inleven in jullie gevoel.